EnergiWatch

Nrgi installerer ny direktør

Knap fire måneder efter direktøren for El:con ragede uklar med ledelsen og sagde op, har energiselskabet fundet en ny mand til chefstolen.

Foto: NRGi, Pressefoto

Elinstallationsdivisionen hos Nrgi har fundet en ny chef. 44-årige Jesper Knudsen, der har erfaring fra blandt andet stillinger som fabrikschef hos ABB og regionsdirektør hos betonvirksomheden Unicon tiltræder den 1. september som ny adm. direktør for El:con Gruppen. Det skriver Nrgi i en meddelelse.

"Jesper Knudsen har den rette ballast og profil til at stå i spidsen for at udvikle El:cons forretninger yderligere og fortsat sikre en stærk markedsposition, der understøtter koncernens 2020-koncernstrategi om at gøre Nrgi til det mest lønsomme energiselskab i Danmark," siger koncerndirektør Søren Sørensen i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Kulforbruget er steget markant i 2021

Koldt vejr og lav produktion fra vindmøller betød, at de centrale kraftværker i Danmarks kulforbrug er steget med en tredjedel indtil videre i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs