TDC er klar til at plukke videre i Waoo

TV-markedets største aktør er i dialog med samtlige tilbageværende energiselskaber i Waoo og arbejder for at indgå samarbejder.
RITZAU FINANS

Der har på det seneste været uro omkring TDC-konkurrenten Waoo, der er indholdsudbyder for en række af de danske energiselskaber, da flere af selskaberne i samarbejdet er trådt ud og gået over til Stofa.

Hos TDC er man løbende i dialog med flere af de tilbageværende selskaber i Waoo om potentielle partnerskaber.

Teleselskabet er klar til at købe op, hvis det skal være. Men først og fremmest er TDC mest indstillet på at indgå samarbejde, som selskabet for eksempel allerede har med energiselskabet Trefor, hvor TDC står for driften af tv- og bredbåndsforretningen og så samtidig får adgang til Trefors infrastruktur.

"Vi er klar til at have en dialog med dem alle sammen og har det også løbende. Vi er klar til at købe op, men det er mere oplagt med med samarbejder, og det skyldes blandt andet, at de forskellige elselskaber føler meget kraftigt for at eje deres infrastruktur selv," siger Pernille Erenbjerg, finansdirektør i TDC, til Ritzau Finans.

"Jeg vil ikke afvise, at vi vil være klar til at købe et enkelt selskab eller to, men jeg vil sige, at modellen i Trefor-aftalen er god for dem og os," fortsætter hun.

TDC: Yousee leverer under forventningerne

Norsk opkøb lapper huller hos TDC

Hjulmand: Bundlinje-bak er ren teknik

Havmøllekøb sikrer vækst hos Seas-nve

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også