EnergiWatch

Trekantjyder vil sælge elscootere

Trefor får nu endnu et forretningsben. Energiselskabet vil til sommer begynde at sælge eldrevne scootere og har derfor oprettet et nyt selskab - Trefor Drive. 

Foto: Carsten Andreasen/ Polfoto

Californien har Tesla - Trekantområdet har TRIPL.

Eller det vil sige får det.

TRIPL er nemlig navnet på en ny elscooter, som energiselskabet Trefor inden længe lancerer.

Til det formål har jyderne stiftet et nyt selskab - Trefor Drive A/S - som skal stå for salg, service og styring af produktionen. Direktør for selskabet bliver Bettina Eriksen.

Det skriver Trefor i en pressemeddelelse.

Bettina Eriksen kommer fra et job som vækstchef for vækstorganisationen Odense & Co i Odense Kommune. Hun tiltræder i Trefor Drive 1. maj og indtræder samtidig i koncernledelsen i Trefor med reference til adm. direktør Knud Steen Larsen, fremgår det af meddelelsen.

"Jeg glæder mig til at byde Bettina Eriksen velkommen som direktør i Trefor, hvor hun får en vigtig opgave i resultatskabelsen indenfor den ene af Trefors indtjeningssøjler, nemlig produktion," udtaler Knud Steen Larsen.

Trefor skriver, at selskabet er langt i udviklingen af elscooteren, og at man vil præsentere en køreklar model til Folkemødet på Bornholm til juni.

Jyske energiselskaber udsat for netsvindel

Hofor vil sende fiber i kloakken

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs