EnergiWatch

EnergiMidt gør klar til nyt fibersamarbejde

Det midtjyske energiselskab gør klar til et muligt driftssamarbejde, fortæller selskabets adm. direktør, som afviser, at en fusion med Fibia er en mulighed.

Foto: Energimidt

Silkeborg-bosatte EnergiMidt fyrede 18 medarbejdere i forleden. Ifølge adm. direktør Holger Blok skyldtes det hovedsageligt udfordringer i selskabets solcelle-forretning, men fyringerne kommer samtidig med, at midtjyderne laver en større reorganisering af virksomheden.

EnergiMidts fiberforretning, der hidtil har hørt sammen med både elsalg, multiforsyning og solceller, udskilles i nemlig et selvstændigt selskab. Det skal gøre det lettere for midtjyderne at samarbejde med andre danske selskaber, lyder det fra direktøren. Præcis hvordan og hvorledes er han ikke meget for at fortælle, men ifølge EnergiWatch’ oplysninger har man været i tæt dialog med Bredbånd Nord.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs