Syd Energi kaster millioner i vækstpulje

Syd Energis vækstpulje får startkapital på 15 mio. kr. Desuden er bestyrelsesmedlemmerne fundet, og dermed kan fordelingen af pengene begynde.
Foto: SE
Foto: SE

Syd Energi har fundet sin bestyrelse til SE's Vækstpulje, og samtidig er der afsat en startkapital på 15 mio. kr.

Det oplyser det andelsejede energiselskab i en pressemeddelelse.

Målet med puljen er at "understøtte erhvervs-, kultur-, uddannelses- og foreningslivet i de samfund, som Syd Energis andelshavere og kunder er en del af".

Puljen kan søges af både virksomheder, foreninger og enkeltpersoner.

”Vi tager nu for alvor hul på et nyt kapitel i historien om SE’s stræben efter at tage et endnu større samfundsansvar. Jeg er sikker på, den nyvalgte bestyrelse for vækstpuljen formår at sikre støtte til en række spændende projekter, bredt fordelt på samtlige af vores fokusområder. Vi håber at det kan skabe en større sammenhængskraft mellem koncernen, kunderne og vores andelshavere”, udtaler bestyrelsesformand i Syd Energi a.m.b.a., Jens Bahne Jørgensen, i pressemeddelelsen.

Vækstpuljens bestyrelse består af 14 repræsentantskabsmedlemmer. Ligesom ved valget til bestyrelsen for Syd Energi var der opstillet kandidater fra alle valgkredse.

På forhånd var der dog udpeget to fra valgkredsene på henholdsvis Ærø og hos Vejle Oplands Strømforsyning, som for nylig er fusioneret med SE. Desuden indgår formand Jens Bahne Jørgensen og næstformand Jens Erik Platz fra bestyrelsen i Syd Energi i vækstpuljens bestyrelse.

De 15 mio. kr. i puljen skal fordeles frem mod Syd Energis næste ordinære repræsentantskabsmøde i april 2015, oplyser energiselskabet.

SE skal forklare et års forudbetaling

Cheføkonom: Ny SE-praksis er dårligt skjult prisstigning

Tilsyn har ikke godkendt SE's nye praksis

Nu skal SE's elkunder betale et år forud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også