EnergiWatch

Analytiker: Trefor har selv skabt sit "sorte får"

Underskuddet i Trefor Bredbånd bekræfter teleanalytiker John Strand i en efterhånden gammel forudsigelse: Energiselskaberne får færre kunder end ventet, og kunderne vil betale mindre. Han mener, at ægte konsolidering er den eneste løsning, og at 14 direktører skal blive til én.

Foto: ritzau/Thomas Borberg

Teleanalytiker John Strand har været en af de største kritikere af energiselskabernes satsning på fiberbredbånd. Han er blevet udskældt af både Danske Energi såvel som af de enkelte energiselskaber, han har kritiseret for at have kastet sig over telebranchen og brugt andelshavernes penge på at grave fiberkabler ned i jorden.

Han mener imidlertid, at det dugfriske regnskab fra Trefor Bredbånd understreger, at han har haft ret i flere af sine forudsigelser, da han tilbage ved starten af udrulningen advarede energibranchen om det nye forretningsområde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs