EnergiWatch

Duedahl vil ind på mobilmarkedet

SE's tv- og bredbåndsselskab Stofa lancerer nu et mobilselskab, som skal give kunderne et komplet tilbud på det digitale område.

Foto: SE

TV og bredbåndsselskabet Stofa, som ejes af Niels Duedahl og Co. i SE, går nu ind på markedet for mobiltelefoni.

Stofa, der blev overtaget af SE for et par siden for 1,9 mia. kr., opretter et mobilselskab, der skal hjælpe til med at fastholde Stofas kunder.

”Vi har længe villet det her, fordi en mobilløsning for os er en naturlig del af den samlede pakke, vi gerne vil tilbyde. Med Stofa Mobil står vi med et stærkere og mere komplet tilbud, der vil gøre det mere fleksibelt for vores kunder at bruge deres internet og tv. Mobilabonnementet integreres med alt vores indhold, så mobilkunderne blandt andet får adgang til alle deres tv-kanaler på deres mobil," siger Klaus Høeg-Hagensen, adm. direktør i Stofa i en meddelelse fra selskabet.

SE lancerer kæmpe vækstplan

Stofa-kunderne, som både får tv, bredbånd og mobil fra Stofa kan se frem til samlerabat, men også over et bedre overblik over deres produkter, lyder det fra Stofa.

"Udover den kontante besparelse ved at samle tingene, er der mange af vores kunder, der efterspørger det overblik, det giver at have én samlet leverandør. Hvor de ved, at de altid nemt kan komme i kontakt med os, hvis de har spørgsmål uanset om det drejer sig om deres tv, bredbånd eller telefoni," lyder det videre.

Kunderne i Stofa Mobil kan se frem til at bruge TDC’s mobilnet, der i løbet af 2014 vil have 4G i 90 pct. af de danske postnumre.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

SE har fået ny økonomidirektør

Waoo åbner for at lukke TDC ind

Duedahl afviser forfejlet frasalg

Waoo vejrer morgenluft mod Yousee

Ny Nyfors-formand

Mere fra EnergiWatch

Semco får ny finansdirektør

Den maritime ingeniørvirksomhed Semco Maritime skifter ud i direktionen og får ny finansdirektør. Den nuværende CFO Jørgen Devantier Gade går på pension.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs