EnergiWatch

Energi Nord overrasket over lav udbudsinteresse

Nordjyderne skulle kun kæmpe med ét selskab om to forsyningspligtsbevillinger, men alligevel satte tilbudsprisen rekord. Havde vi vidst, konkurrencen var så lille, havde vi budt anderledes, siger salgsdirektør.

Foto: atlas copco

Endnu engang var interessen mildt sagt begrænset, da der for nylig blev sendt to jyske elbevillinger i udbud. Blot to tilbud løb der ind til Energistyrelsen på hver af de to forsyningspligtsbevillinger i de områder, der hidtil har været forsynet af NRGI Elsalg og TRE-FOR Energi.

Dermed føjer udbuddet sig til de tidligere udbudsrunder rundt omkring i landet, hvor interessen for bevillingerne har kunnet ligge på et meget lille sted. Omvendt satte konkurrencen på budprisen rekord med tilbud om et vægtet tillæg til elprisen på den nordiske elbørs på blot 1,00 øre/kWh - tidligere har selskaber vundet forsyningspligter med et tilbud på op til 17 øre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs