EnergiWatch

Ny jysk ordre til Kamstrup

Elmålerselskabet har kradset den tredje store ordre til sig på få måneder.

Elmålerfirmaet Kamstrup fortsætter den gode stime. Selskabet, der bl.a. har hentet store ordrer på det seneste fra Nord Energi og en række vest- og midtjyske forsyningsselskaber, har nu også fået en bestilling fra Energi Viborg.

I en pressemeddelelse fortæller den jyske elmålervirksomhed, at den skal levere 20.000 intelligente elmålere til energiselskabet i domkirkebyen.

Kamstrup løber med massiv vestjysk måler-ordre

"Vi har en målerpark, som består af elmålere med en del år på bagen, og da vi ønsker at leve op til de nye krav og give vores kunder den bedste service, var investeringen ikke en svær beslutning," siger Niels Dueholm, bestyrelsesformand i Energi Viborg.

Aftalen er en følge af, at det kort før årsskiftet blev bekendtgjort, at alle elmålere skal være intelligente inden udgangen af 2020.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Kamstrup udruller elmålerne fra starten af april 2014 og frem til 30. november 2014, så Energi Viborg kan gå over til det nye automatiske afregningssystem fra 2015.

Kamstrup står som totalleverandør på projektet og får ansvar for at levere måledata samt at stå for installeringen af de intelligente elmålere.

Jyske Kamstrup klar til guldægget DONG

Kamstrup med ny jysk storordre

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs