Ny jysk ordre til Kamstrup

Elmålerselskabet har kradset den tredje store ordre til sig på få måneder.

Elmålerfirmaet Kamstrup fortsætter den gode stime. Selskabet, der bl.a. har hentet store ordrer på det seneste fra Nord Energi og en række vest- og midtjyske forsyningsselskaber, har nu også fået en bestilling fra Energi Viborg.

I en pressemeddelelse fortæller den jyske elmålervirksomhed, at den skal levere 20.000 intelligente elmålere til energiselskabet i domkirkebyen.

Kamstrup løber med massiv vestjysk måler-ordre

"Vi har en målerpark, som består af elmålere med en del år på bagen, og da vi ønsker at leve op til de nye krav og give vores kunder den bedste service, var investeringen ikke en svær beslutning," siger Niels Dueholm, bestyrelsesformand i Energi Viborg.

Aftalen er en følge af, at det kort før årsskiftet blev bekendtgjort, at alle elmålere skal være intelligente inden udgangen af 2020.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Kamstrup udruller elmålerne fra starten af april 2014 og frem til 30. november 2014, så Energi Viborg kan gå over til det nye automatiske afregningssystem fra 2015.

Kamstrup står som totalleverandør på projektet og får ansvar for at levere måledata samt at stå for installeringen af de intelligente elmålere.

Jyske Kamstrup klar til guldægget DONG

Kamstrup med ny jysk storordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også