EnergiWatch

Poulsens store mand-dongs-prøve

PORTRÆT: Hos McKinsey var han en hvalp, hos TDC voksede han, og hos Dong ligner Henrik Poulsen en sikker vinder. Hvad bliver det næste – A.P. Møller - Mærsk?

Hvis landets indtil for nylig ubestridte etter sidder på Esplanaden og vrider hænder efter den senere tids kritik af sin ledelsesstil, skal han måske snart begynde at se sig over skulderen. En ung hanløve ved navn Henrik Poulsen begynder nemlig at blande sig i den absolutte top mellem de varmeste chefemner lige nu.

Den 46-årige Dong-chef, Henrik Poulsen, har smidt hvalpefedtet, ansigtstrækkene er mere markerede, og den charmerende pandelok, som muligvis var et levn fra McKinsey-tiden, er faldet til fordel for en ultrakort no bullshit-frisure, siden han i 2012 skiftede TDC ud med Dong og tog hul på endnu en kæmpe udfordring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Elbiler er ikke altid en gevinst for klimaet - nogle bliver det aldrig

Kører man kun 3.000 km i bil om året, bliver det aldrig bedre for klimaet at køre i en elbil. Kører man 7.500 km om året, går der otte-ni år, før skiftet gavner klimaet, viser ny forskning. Jo længere, man kører, jo bedre bliver klimaregnestykket. For mange kan det være klogt at vente med at skifte til en elbil, lyder rådet fra FDM og forskere ved Aarhus Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs