EnergiWatch

Stor forskel på lønnen i energitoppen

DONG Energy sidder klart på førstepladsen, når det gælder løn til bestyrelser og direktioner i de største danske energiselskaber. Trods stor omsætning halter EnergiMidt langt bagefter.

”DONG Energy-formand Fritz Schur giver topchef Henrik Poulsen en årsløn på omkring otte mio. kr. plus mulighed for 30 pct. bonus. I Danmarks næststørste energiselskab, SEAS-NVE, deler en direktion på tre mand 8,6 mio. kr.” | Foto: ANDREASEN CARSTEN

Det er klart mere lukrativt at være en del af topledelsen i det statsejede energiselskab DONG Energy end i alle andre danske energiselskaber.

Det viser en opgørelse, EnergiWatch har lavet over vederlag betalt til bestyrelser og direktioner i 2012 for ti af de største danske energiselskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs