EnergiWatch

DONG-obligationsejere beriget efter kapitaltilførsel

Det har været en god uge for ejere af DONG-obligationer.

Foto: Colourbox

Kapitaltilførslen på 11 mia. kr. til Dong fra Goldmans Sachs, PFA og ATP onsdag har gavnet ejerne af Dongs obligationer med udløb i 3013.

Det skriver Bloomberg News.

Renten på dem faldt til 5,87 pct. fredag - det laveste niveau siden de blev udstedt 24. juni i år.

Renteforskellen til en kurv af euroobligationer kørte ind i ugens løb til 357 basispoint fredag mod 419 basispoint i begyndelsen af ugen.

Obligationerne er ratet "junk" hos S&P med negative udsigter. Udsigten venter kreditanalytiker i Danske Bank Jakob Magnussen ændret næste år, skriver Bloomberg News. Ratingen hos S&P og Fitch er "BBB+", mens Moody's har den tilsvarende rating, der hos dem hedder "Baa1".

/ritzau/FINANS

Danske Bank: SEAS-NVE dropper kapitaludvidelse

Frasalg nødvendig før DONG-investering 

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs