Vestas henter Alstom-chef til toppost

Den danske vindkæmpe udnævner italienske Marco Graziano til chef for Vestas Mediterranean.
Marco Graziano
Marco Graziano

Vestas har været på jagt i industrigiganten Alstoms ledelseslag, hvor det er lykkedes at hente Marco Graziano til posten som President for Vestas Mediterranean.

Graziano har senest været senior vice president i franske Alstom, hvor han har været ansvarlig for selskabets aktiviteter i Asien-Oceanien regionen.

”Gennem min brede internationale forretningsbaggrund ved jeg, hvad der er krævet for at opnå succes i et konkurrencepræget marked, og det er den rette kombination af kundenærhed, teknologisk know-how, ekspertise, track record og engagerede mennesker. Vestas besidder alle disse egenskaber,” siger Marco Graziano i en meddelelse.

Vestas-aktionærer fejrer ordre i USA

Vestas på vej med strategiske justeringer i Kina

Analytiker: Vestas skal nok få kæmpekontrakt 

Den 56-årige italiener erstatter spanske Juan Araluce, der i januar 2012 blev forfremmet fra stillingen i Middelhavsregionen til koncerndirektør med ansvar for salg.

Mens Vestas har brugt 18 måneder på at finde Araluces afløser, har den spanske koncerndirektør trods flytningen til hovedkvarteret i Aarhus haft ansvaret for Vestas Mediterranean, der har hovedsæde i den spanske hovedstad Madrid.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Foto: Ørsted

Havnearbejdere protesterer over Ørsted

For abonnenter