EnergiWatch

Vestas henter Alstom-chef til toppost

Den danske vindkæmpe udnævner italienske Marco Graziano til chef for Vestas Mediterranean.

Marco Graziano

Vestas har været på jagt i industrigiganten Alstoms ledelseslag, hvor det er lykkedes at hente Marco Graziano til posten som President for Vestas Mediterranean.

Graziano har senest været senior vice president i franske Alstom, hvor han har været ansvarlig for selskabets aktiviteter i Asien-Oceanien regionen.

”Gennem min brede internationale forretningsbaggrund ved jeg, hvad der er krævet for at opnå succes i et konkurrencepræget marked, og det er den rette kombination af kundenærhed, teknologisk know-how, ekspertise, track record og engagerede mennesker. Vestas besidder alle disse egenskaber,” siger Marco Graziano i en meddelelse.

Vestas-aktionærer fejrer ordre i USA

Vestas på vej med strategiske justeringer i Kina

Analytiker: Vestas skal nok få kæmpekontrakt 

Den 56-årige italiener erstatter spanske Juan Araluce, der i januar 2012 blev forfremmet fra stillingen i Middelhavsregionen til koncerndirektør med ansvar for salg.

Mens Vestas har brugt 18 måneder på at finde Araluces afløser, har den spanske koncerndirektør trods flytningen til hovedkvarteret i Aarhus haft ansvaret for Vestas Mediterranean, der har hovedsæde i den spanske hovedstad Madrid.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs