EnergiWatch

Insero Fonden starter nyt selskab

Investeringslystne Insero har stiftet nyt datterselskab, der skal styrke uddannelsesniveauet inden for bl.a. energi.

Insero Fonden har på seks år skudt mere end 50 mio. kr. i naturvidenskabelige projekter i området omkring Horsens og Vejle, og nu er man klar med endnu et initiativ.

Fonden har stiftet datterselskabet Insero Science Academy, som skal tjene penge på udvikle og tilbyde uddannelsesaktiviteter inden for bla. Inovation og energi.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

”Insero Science Academy vil udvikle og tilbyde eksperimenterende læringsaktiviteter inden for science og innovation. I samarbejde med det eksisterende uddannelsessystem og virksomheder vil vi tage initiativ til ny viden, nye aktiviteter og projekter,” udtaler Hans Jørn Hansen, direktør i det nye selskab, i en meddelelse.

Det nye selskabs første projekter vil have fokus på energibranchen samt udvikling af robotter, står der i meddelelsen.

EU sender millioner efter energieffektive hjem i Jylland 

Mere fra EnergiWatch

BP vil satse mere på brint

Britiske BP kommer i fremtiden til at fokusere endnu mere på brintproduktionen. Direktøren vil præsentere et konkret mål i det nye år.

Britisk kapitalfond kan bringe Danmarks næststørste biogaskoncern i spil

Analyse: Med Industriens Pension som største investor i et nordisk partnerskab overtog Arjun Infrastructure Partners lige knap halvdelen af Danmarks næststørste biogaskoncern Bigadan. Efter Shells milliardopkøb af Nature Energy kan den tidligere rent familieejede virksomhed også blive interessant for andre investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs