SE vil ansætte 40-50 tyskere og polakker

Det tidligere Syd Energi kommer til at ansætte en række nye medarbejdere i Polen og Tyskland, hvor selskabet vil sælge rådgivning om energieffektiviseringer.

SE vil ikke bare sælge strøm.

Det tidligere Syd Energi har allerede kontor i Polen, hvor man yder energirådgivning til virksomheder, men også markedet lige syd for grænsen er interessant.

Underdirektør i SE og direktør i SE Blue, Rasmus Plougmann Laursen, vurderer ifølge Berlingske, at der skal ansættes mellem 40 og 50 nye medarbejdere i Polen og Tyskland.

"Vi har sat vores kontor op i Polen, og i Tyskland arbejder vi i øjeblikket på at finde vores langsigtede forretningsmodel. Vi kigger stadig på, om det skal være gennem opkøb eller et partnerskab. I løbet af i år er vi også etableret der," siger han til avisen.

SE Blue, der er SE's energirådgivningsforretning, har omkring 85 medarbejdere i dag.

SE satser i Polen

Tidligere har Rasmus Plougmann Laursen fortalt EnergiWatch, at ambitionen er, at den polske division over de næste 12-18 måneder skal vokse til mellem fem og ti medarbejdere, og at den polske satsning skal nå enomsætning på op mod 20 millioner kroner i 2015.

”Vores satsning i Polen skal ses i sammenhæng med vores 2015 strategi, hvor vi sigter mod, at klimadivisionen SE Big Blue skal omsætte for 300 millioner kroner og levere en indtjening på 30 millioner kroner. Vi vil være markedsledere på energirådgivning i Danmark med tilstedeværelse på strategiske udenlandske markeder,” sagde Rasmus Plougmann Laursen ved den lejlighed.

Ambassade til danske virksomheder: Kom og udnyt Polens sol-satsning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også