EnergiWatch

Britisk DONG-chef: Vi taler med Vestas

En fortsættelse af det tætte parløb mellem Siemens Wind Power og DONG Energy er ingen selvfølge. Vi taler med flere andre producenter, og dialogen er god, siger energiselskabets britiske vindchef.

Foto: DONG

Siemens skal ikke føle sig sejrssikre, når DONG Energy i de kommende år går på storindkøb af offshorevindmøller for at indfri sit mål om 6.500 MW.

For selvom det i en længere årrække har været en selvfølge, at et stort DONG-projekt automatisk forplanter sig i ordrebogen hos Siemens, og samarbejdet har været succesfuldt for begge parter, kan de lukrative kontrakter meget vel havne andre steder end hos Siemens-bossen Jan Kjærsgaard & co.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs