EnergiWatch

Kursskifte fra NRGi "opsigtsvækkende"

En dom mod NRGi betyder, at selskabet fremover vil sende alle forsyningsopgaver i udbud. Unødvendigt, siger Dansk Energi, som støttes af SE og DONG. Alt skal som hovedregel i udbud, siger CBS-jurist.

Foto: Christian Klindt Sølbeck

En kendelse for et alvorligt brud på udbudsreglerne betyder, at det østjyske energiselskab NRGi fremover sender alle forsyningsaktiviteter i udbud.

En naturlig konsekvens af dommen fra Klagenævnet for Udbud, som hele branchen bør følge, mener NRGi-drektør Søren Sørensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs