EnergiWatch

Direktør går fra grønt til sort

INTERVIEW: Det giver både faglig og personlig mening at arbejde for omstillingen fra sort til grøn energi, mener Rasmus Plougmann Laursen, som er direktør i energirådgivningsvirksomheden SE Big Blue og underdirektør i SE.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?

Vi er her for at hjælpe virksomheder til at spare på energien og udnytte deres ressourcer optimalt. Det er noget, der kan få én op af sengen om morgenen, for det er jo ultimativt godt - både for virksomhedernes konkurrenceevne og for bæredygtigheden. Det sikrer også danske arbejdspladser basalt set, for hvis virksomhederne er mere konkurrencedygtige, så har de jo større chance for at overleve som dansk virksomhed. Det er ofte de meget energiintensive virksomheder, vi arbejder med, og her ser vi, at hvis man arbejder meget grundigt og gør sig umage med at optimere sit energiforbrug, så kan man sikre, at man kan bevare produktionen i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Nordex taber knap en milliard i andet kvartal

Den tyske mølleproducent er den næste i rækken, der kan fremvise et stort tab. Nordex må ligeledes se toplinjen svinde ind. Det er dog præcis som ventet, lyder det fra direktøren.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs