Nord Energi Net forfremmer afdelingsleder til direktør

Energiselskabet har fundet afløseren til Per Hylle, der for nyligt indtog rollen som adm. direktør.
Foto: PR/Nord Energi Net
Foto: PR/Nord Energi Net

Efter Per Hylle blev forfremmet til adm. direktør for Nord Energi Net er hans plads i energiselskabet nu blevet genbesat.

Igen har selskabet fundet en løsning internt i selskabet, hvor Magnus Hansen bliver ny direktør i energiselskabet.

Det skriver Nord Energi Net i en pressemeddelelse. Magnus Hansen vil tiltræde rollen den 1. oktober.

Den kommende direktør er et velkendt ansigt i organisationen, hvor han gennem 15 år har varetaget flere roller i selskabet - senest som afdelingsleder.

”Hos Nord Energi Net er vores fortsatte fokus rettet mod vores store og vigtige rolle i den grønne omstilling. Vi vil blive ved med at være blandt de mest effektive elnetselskaber i Danmark, til gavn for alle vores andelshavere. Og vi vil fortsat være en attraktiv arbejdsplads, både for vores nuværende og kommende medarbejdere” udtaler Magnus Hansen.

Nord Energi Net driver store dele af elnettet i Vendsyssel og forsyner godt 100.000 forbrugere med strøm. Forfremmelsen af Magnus Hansen vækker glæde hos bestyrelsesformand Jens Møller Lee og adm. direktør Per Hylle.

”Magnus har en bred erfaring indenfor el-branchen og en dyb teknisk indsigt i stærkstrømsanlæg. Samtidig har han arbejdet hos Nord Energi Net både som projekt- og senest afdelingsleder, og han kender derfor organisationen indefra,” udtaler de.

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også