Baywa r.e. udnævner ny finansdirektør

Mihaela Seidl kommer fra en stilling som finans- og administrerende direktør i ESG Group. 
Foto: Ingrid Riis /reel
Foto: Ingrid Riis /reel

Mihaela Seidl skal være ny finansdirektør og medlem af bestyrelsen i det tyske energiselskab Baywa Renewable Energy.

Det skriver Renews.biz.

Mihaela Seidl har 20 års erfaring og har haft lederroller i både it- sundsheds- og energisektoren. Hun har været hos General Electric i 15 år, og senest bestred hun en post som finans- og administrerende direktør i ESG Group.

”BayWa r.e. har oplevet en stor global vækst, men de kommende år tegner til at blive endnu mere transformerende for vores forretning. Vi sigter mod at tredoble kapaciteten af de projekter, vi udvikler, inden 2026 og udvide vores uafhængige elproducentportefølje (IPP) til 3 GW inden 2028. Mihaelas omfattende erfaring vil vise sig uvurderlig på denne rejse, og det er dejligt at byde hende velkommen til BayWa r.e.-familien,” siger administrerende direktør i Baywa, Matthias Taft, r.e. til renews.biz.

Mihaela Seidl udtrykker ligeså stor glæde ved jobskiftet og giver udtryk for, at omstillingen til vedvarende energi haster.

”Den globale industri for vedvarende energi udvikler sig i et højt tempo, men hvis klimamålene skal nås, skal udbredelsen af vedvarende energi øges betydeligt. Jeg er begejstret for at blive en del af den globale succeshistorie, der er BayWa r.e. og ser frem til at arbejde med BayWa r.e.’s mange engagerede og lidenskabelige kolleger og støtte vores virksomhed i at udvikle sit enorme vækstpotentiale,” siger hun til Renews.biz.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også