Niras henter ny direktør for svenske aktiviteter hos Rambøll

Ny adm. direktør hos Niras Sweden AB Petra Bjurhall kommer med baggrund i både teknologiens verden og som projektleder. Hun glæder sig til at videreudvikle virksomheden. 
Foto: Niras/pr
Foto: Niras/pr

Oprindeligt er Petra Bjurhall uddannet civilingeniør, men hun fik tidligt smag for ledelse og udvikling, og det er på den baggrund, hun nu bliver adm. direktør hos Niras Sweden AB, fortæller Niras i en meddelelse.

Tidligere har hun været hos Sweco og kommer nu fra en stilling som chef for projektledelsesorganisationen i Rambøll.

Petra Bjurhall glæder sig til at lære medarbejdere og kunder at kende og fortæller, at hun som direktør kommer til at bygge videre på den gode kultur i Niras.

”Jeg er meget taknemmelig for den tillid, man har vist mig, og ser frem til at videreudvikle virksomheden sammen med mine Niras-kolleger og bidrage til en mere bæredygtig social udvikling sammen med vores kunder,” siger Petra Bjurhall i meddelelsen.

Erfaringen dækker også markedsudvikling inden for miljø, vandteknik og infrastruktur, ligesom hun har arbejdet med den grønne omstilling for industrikunderne.

Markus Davelid, international direktør for Niras-gruppen, er derfor glad for at få Petra Bjurhall om bord, lyder det.

”Hendes faglige baggrund og ledelseserfaring passer både til Niras’ kultur og strategi. Med erfaring fra konsulentbranchen og fra et succesrigt arbejde med at udvikle kunder og medarbejdere bringer hun masser af energi med sig,” siger han.

Petra Bjurhall tiltræder stillingen senest til august 2023. Indtil da fortsætter Markus Davelid som konstitueret adm. direktør i selskabet Niras Sweden AB.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også