EnergiWatch

Dansk Fjernvarme henter ny chefkonsulent

Den nye chefkonsulent kommer fra en stilling fra Energinet, mens skal nu varetage Dansk Fjernvarmes interesser på elområdet for medlemmer af Producentforum.

Foto: HOFOR

Henrik Rønne Thomsen skal fremadrettet sætte fokus på blandt andet fokus på elforsyningssikkerheden og på kraftvarme- og fjernvarmeselskabers rolle i energisystemet.

Han er nemlig blevet hentet ind som ny chefkonsulent i Dansk Fjernvarme, hvor det vil være medlemmerne af Producentforums interesser, han især skal varetage.

”Jeg glæder mig til at blive en del af Dansk Fjernvarme og Producentforum og til at arbejde for, at fjernvarmen får en central rolle i en effektiv omstilling af Danmarks og Europas sammenhængende energisystemer. I fremtiden vil fjernvarmen ikke kun spille en afgørende rolle i udfasningen af naturgas, men også en afgørende rolle i at understøtte integrationen af vedvarende energi og etablere et nyt fleksibelt elforbrug,” udtaler Henrik Rønne Thomsen.


Mere fra EnergiWatch

Ny analyse viser vigtigheden i at bygge og drive energisystemer samlet

I rapporten Systemperspektivanalyse 2022 slår Energinet fast, at det er nødvendigt at tænke på tværs af sektorer og i stedet udvikle og drive det som ét samlet system. Det vil give den maksimale værdiskabelse af den grønne omstilling samt opretholdelse af en høj dansk forsyningssikkerhed.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs