EnergiWatch

Equinor-chefen fryder sig over Danske Commodities

Direktøren mener, at dygtige energihandlere kombineret med Equinors finansielle styrke har gjort det muligt at profitere godt på et turbulent marked, hvor andre må kaste håndklædet i ringen.

Foto: Anders Lie Brenna

Equinor præsenterede et driftsresultat på 17,6 mia. dollars i årets andet kvartal. Det hjalp selvfølgelig, at der har været ekstraordinært høje energipriser på olie og endnu højere priser på gas i et Europa, der er midt i en energikrise.

Samtidig er der stadig økonomiske udfordringer, når energimarkedet er så turbulent og volatilt, som det er nu. Det mærkede den norske vedvarende energigigant Statkraft, da de for en uge siden præsenterede deres kvartalsregnskab. De prisafdækker cirka en tredjedel af deres elproduktion og måtte bogføre et urealiseret tab på 8,7 milliarder NOK. Kvartalet endte dermed med et underskud på 1,2 mia. kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs