EnergiWatch

Norlys åbner fibernettet for 26.000 husstande i Randers og Hobro

Nu kan borgere i Randers og Hobro få glæde af Norlys’ fibernet, efter virksomheden i en pressemeddelelse melder ud, at man åbner for det. Man sigter efter at få 20 pct. flere borgere på fibernettet i området i løbet af 2022.

Foto: Nordlys PR

Norlys, der bl.a. driver tv-distributøren Stofa, åbner for hanerne på fibernettet i Randers og Hobro, hvilket betyder, at omkring 26.000 husstande i de to byer nu kan vælge mellem de 12 serviceudbydere af internet og tv, som virksomheden har aftaler med i fibernettet.

Det oplyser Norlys i en pressemeddelelse.

”Vi overtog fibernettet i Randers og Hobro den 1. juni, og i lighed med resten af Norlys’ fiberområde får beboerne i Randers og Hobro nu valgfrihed. Vi er glade for, at borgerne nu har flere udbydere at vælge imellem,” siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Fibernet, i meddelelsen.

Åbningen er en konsekvens af Konkurrencerådets betingelser i forbindelse med Norlys’ opkøb af Verdo Tele. En af betingelserne omhandlede, at andre leverandører for adgang til fibernettet, som har været ejet af Verdo Tele.

Udover at Norlys nu åbner op for borgerne, så er man også i fuld gang med at udbygge fibernettet, så man kan få langt flere borgere på.

”Lige efter sommerferien begynder vi at udvide fibernettet. I alt får 5.000 nye husstande i Randers og Hobro adgang til fibernet i 2022. Det er 20 pct. flere end i dag i det område,” siger Torben Poulsen i meddelelsen.

Norlys overtog fibernettet i området fra Verdo.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch)

Norlys åbner op for børsnoteringer

Norlys deler atter millioner ud 

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs