EnergiWatch

Ørsteds public affairs-chef takker af

Efter lidt over fire år hos energiselskabet forlader Johannes Bøggild posten som head of public affairs.

Foto: Ørsted / PR

Det danske energiselskab Ørsted skal have fundet sig en ny head of public affairs, eftersom Johannes Bøggild har besluttet at indgå en fratrædelsesaftale med virksomheden.

Det oplyser han selv i et opslag på Linkedin.

"Jeg har i næsten et halvt årti arbejdet for Ørsted, som er en af verdens førende virksomheder inden for produktion af grøn energi og verdensleder inden for havvind. Jeg blev ansat dengang virksomheden hed Dong og har siden arbejdet med både Ørsteds globale positionering og det politiske arbejde i Danmark," bemærker han bl.a. heri.

Han tilføjer, at han også forlader jobbet med en portion vemod men også glæde over det, han sammen med selskabet har opnået de senere år.

"Selv om jeg går, så går klimaudfordringen desværre ingen steder, og der er brug for den rigtige organisering i Ørsted til den opgave. Kabalen skulle løses. Jeg håber inderligt, at mine efterfølgere kan fortsætte udviklingen succesfuldt. Det har klimaet brug for," skriver han videre.

Johannes Bøggild ved endnu ikke, hvad han nu skal tage sig til rent arbejdsmæssigt. Han kom til Ørsted som head of public affairs i marts 2018. Inden da havde han bl.a. haft ansættelser hos Dansk Erhverv, DSB og PFA. 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs