EnergiWatch

Din Forsyning opsiger kedel-kontrakt efter "graverende" fejl

I projektet Fremtidens Fjernvarme har Din Forsyning været nødt til at kassere en flis-kedel og opsige kontakt med finsk leverandør.

Foto: PR / Din Forsyning

I Din Forsynings projektbyggeri, der går under navnet Fremtidens Fjernvarme, er forsyningsselskabet nu stødt på uforudsete udfordringer. En flis-kedel, der i sin tid blev bestilt hos den finske leverandør KPA Unicon, er nemlig fejlbehæftet i sådan en grad, at Din Forsyning har kasseret den og udbudt en ny på KPA's regning.

"Den endelige opsigelse af kontrakten er landet hos KPA i går, og nu fremsætter vi en række krav mod virksomheden. Det handler bl.a. om det nye udbud på kedlen, om meromkostninger forbundet med færdiggørelse af kedelanlægget, samt ekstraomkostninger til projektering, projektledelse, montage mm.  og omkostninger til erstatningsbrændsel," siger Kenneth Jørgensen, som er projektchef på Fremtidens Fjernvarme i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

CIP-fond tildeler spansk udvikler halv milliard

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop fundet den første investering fra milliardfonden CI Green Credit Fund I, hvor infrastrukturfonden udsteder lån på 520 mio. kr. til spanske Capital Energy.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs