EnergiWatch

Yousee går ind på Fibias net i Østjylland og Sjælland

Fibias netværk åbnes nu yderligere op for Nuuday-tjenester. Nu kan 318.000 husstande på Fibias netværk købe TV og internet fra Yousee.

Foto: Fibia/PR

Både Yousees, TDC Erhvervs og Hipers tjenester bliver nu tilgængelige for 318.000 fiberkunder på Sjælland og i Østjylland. Det er fiberselskabet Fibia, der har indgået af aftale med Nuuday om distribution af selskabets mange indholdstjenester på Fibias netværk, og aftalen markerer dermed også, at Fibias net bliver åbnet yderligere.

"Det er en stor fordel for både privatforbrugere og virksomheder, at fibernettene løbende udvides og åbnes op, så de får mere at vælge imellem og på den måde kan købe de digitale løsninger, der bedst matcher deres ønsker. Det er vores ambition, at virksomheder landet over forsat skal have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber," siger John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny analyse viser vigtigheden i at bygge og drive energisystemer samlet

I rapporten Systemperspektivanalyse 2022 slår Energinet fast, at det er nødvendigt at tænke på tværs af sektorer og i stedet udvikle og drive det som ét samlet system. Det vil give den maksimale værdiskabelse af den grønne omstilling samt opretholdelse af en høj dansk forsyningssikkerhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs