EnergiWatch

Norlys nærmer sig deadline for delvist salg af fiberforretningen

Fiber- og energikæmpen har sat en del af sin fiberforretning til salg og i dag er deadline for såkaldt indikative bud. Kanditaterne er udenlandske spillere.

Foto: Norlys/PR

Mens det længe har været kendt, at Norlys ønsker at tage en minoritetsejer ind i sin fiberforretning, er det nu ved at være lige oppe over.

I dag er deadline for såkaldt indiktive bud og en af de mulige købere er den tyske forsikringskæmpe tyske Allianz, der er interesseret i Norlys Tele via sit investeringsben.

Det skriver Børsen

Også svenske Infranode og franske Vauban kan være kanditater.

Norlys har ikke selv kommentarer til sagen.

Norlys har investeret mere end 11 mia. kroner i sit fibernet, men det er uvist, hvorfor selskabet er interesseret i få en partner ind. Dog har Norlys flere gange tidligere forklaret, at man ønsker at udvikle et mobiltilbud til kunderne, hvilket kan ske via opkøb af et eksisterende mobilselskab.

Her har flere gættet på, at Telias danske forretning kan være en mulighed, men det har Norlys ikke selv bekræftet.

Selskabet har også tidligere erklæret, at det varmer op til en aggressiv færd ind i de store byer, hvor selskabet vil forsøge at få fiberkunder foran næsen på konkurrenterne.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch)

Fyn har Danmarks mest tilfredse elkunder

Norlys-topchef efterlyser momsrabat: "En del af vores kunder vil få betalingsproblemer. Så enkelt er det" 

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs