EnergiWatch

Arla hapser HR-direktør fra Energinet

Mejerikoncernen har fået en ny HR-ansvarlig for Arlas danske forretning. Den nytiltrådte direktør kommer fra en lignende stilling i Energinet.

Foto: PR Arla

En ny person er sat i spidsen for Arlas danske HR-afdeling fra starten af november.

Mejerikoncernens nye direktør for HR i Arla Denmark samt Global Innovation & Marketing hedder Christian Flø og kommer fra en lignende stilling i Energinet.

Det skriver Christian Flø på sin Linkedin-profil.

"Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg får nye kolleger og udfordringer ved at tiltræde Arla Foods i en stilling som HR-chef i Arla Danmark og den globale innovations- og marketingorganisation," skriver han.

Christian Flø arbejdede 2,5 år hos Energinet som group vice president og HR-direktør. Han har derudover en fortid i Salling Group, hvor han var HR-ansvarlig for Bilka-kæden.

Denne måned lød på en anden ledelsesrokade på øverste niveau i koncernen. Således ændrede Hanne Søndergaard, der sidder i koncernledelsen, jobbeskrivelse, hvor hun fremover stå i spidsen for Arlas medlemsservice.

Rokaden, der trådte i kraft tidligere i november, er den første konkrete organisationsændring som følge af den nye strategi for Arla Future26.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AgriWatch)

Landmænd i massevis har tilsluttet sig planer om nyt biogasanlæg på Djursland

Jysk Energi sælger 10 procent af bioggasselskab 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs