EnergiWatch

Nu slår gaspriserne igennem på varmeregningen

Landet over melder fjernvarmeselskaberne om prisstigninger som følge af de rekordhøje gaspriser. De store byer går dog fri, og ifølge Dansk Fjernvarme illustrerer efterårets prischok styrken ved fleksibiliteten og ikke mindst biomassen i varmeforsyningen.

Biomassen har været udskældt i de seneste par år, men energiformen er nu årsag til, at mange danskere trods stigende energipriser ikke behøver frygte et prischok på varmeregningen. | Foto: CONCITO

De stigende energipriser har trukket overskrifter efteråret igennem. Og med gaspriser, der til tider er syv gange højere end forrige år, og elpriser på himmelflugt, er det ikke underligt.

Prisstigningerne har haft indvirkning på alt lige fra aktiemarkedet til prisen på en pakke hakket oksekød. Og nu rammer prisstigninger også danskernes radiatorer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs