EnergiWatch

Vattenfall skærper udledningsmål

Det svenske energiselskab vil de kommende år stramme yderligere op, hvor hele værdikæden inden 2040 skal ramme en nettonul udledning.

Foto: Vattenfall

Vattenfalls klimamål har fået et nøk opad. Hvor det svenske selskab hidtil har sigtet mod at nå nettonul i 2050, lyder det i stedet, at målet nu er i 2040. Det oplyser Vattenfall i en meddelelse.

"Allerede i 2020 opnåede vi vores SBTi-mål om at reducere de absolutte CO2-udledninger med næsten 40 pct. sammenlignet med 2017, ti år tidligere end planlagt. Nu fortsætter vi med vores hurtigere kurs. Det betyder, at vi vil reducere vores udledningsintensitet med over 77 pct. fra 2017 til 2030," siger adm. direktør for Vattenfall Anna Borg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs