EnergiWatch

Medie: Norlys åbner for ny fiber-ejer

Energiselskabet Norlys søger en ny medejer til sin fiberforretning, skriver Børsen.

Foto: Norlys/PR

Ifølge Børsen søger Norlys en ny medejer til forretningsbenet Norlys Tele i et nyt strategisk træk. Afdelingen omfatter hele selskabets fibernet-forretning, som Norlys hidtil har investeret mere end 11 mia. kr. i.

Norlys er ellers andelsejet, og ifølge mediet er Norlys kun interesseret i at sælge en minoritetspost lige nu. Ulf Lund, som er direktør i Norlys, bekræfter processen over for Børsen, men ønsker ikke at kommentere yderligere på overvejelserne.

EnergiWatch har løbende beskrevet Norlys' fiberplaner, siden selskabet opstod i 2019 som en fusion mellem SE (Sydenergi) og Eniig. I dag er Norlys Danmarks største energi- og telekoncern.

Selskabet satser på at levere fibernet til mere end en million husstande inden udgangen af 2023. I dag har Norlys adgang til godt 700.000 af slagsen.

 

Nuuday rykker ind på hele Norlys fibernet

Fibernet fra Norlys bliver mulighed i Thy og på Mors

Green Hydrogen Systems er Norlys' flødeskum på kagen 

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs