EnergiWatch

Norlys opruster med ny direktør til teknik og infrastruktur

Gert Rieder får nyoprettet direktørstilling indenfor teknik og infrastruktur i Norlys Digital og plads i Norlys Digitals direktion.

Foto: Norlys

Norlys Digital, der omfatter bl.a. Stofa og Boxer, har fået en ny mand til at lede udviklingen. Gert Rieder bliver ansat som Vice President for Teknik & Infrastruktur, hvor han får ansvaret for anlæg og drift af coax-nettet og de tjenester, der tilbydes via den infrastruktur, som Norlys ejer.

Dertil får han til opgave at sætte fut under arbejdet med at opnå en national tilstedeværelse som internet- og tv-udbyder på både fiber og coax, lyder det i en meddelelse fra Norlys.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs