EnergiWatch

Equinor havde 70 pct. flere personskader i andet kvartal

Det norske olieselskab har i andet kvartal 2021 oplevet et større antal personskader end vanligt, mens de alvorlige hændelser har holdt sig på et stabilt niveau.

Foto: Ole Jørgen Bratland - Equinor

Flere kom til skade, mens de var på arbejde for det norske olieselskab Equinor i årets andet kvartal. Selskabet rapporterer således 70 pct. flere personskader for de forgange tre måneder.

"Vi ser alvorligt på, at det går den forkerte vej med antallet af personskader. Ingen skal komme til skade, mens de arbejder for os. Vi ser heller ikke forbedring for alvorlige hændelser. Vi fortsætter derfor med at have fokus på store ulykker samtidig med, at vi arbejder på at vende udviklingen for personskader," siger direktør for sikker, sikring og bæredygtighed hos Equinor, Jannicke Nilsson.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs