EnergiWatch

RWE ramt af oversvømmelser: Kan koste tocifret millionbeløb i euro

Oversvømmelserne har ifølge tal fra weekenden kostet 183 mennesker i Belgien og Tyskland livet, og særligt det vestlige Tyskland er hårdt ramt.

Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS / X00227

Det tyske energiselskab RWE, der har sit hovedsæde i Essen i Nordrhein-Westfalen, er ramt af de massive oversvømmelser, der præger det vestlige Tyskland netop nu.

Oversvømmelserne har ifølge tal fra weekenden kostet 183 mennesker i Belgien og Tyskland livet, og særligt det vestlige Tyskland er hårdt ramt.

Men problemerne rammer også flere af RWE's kraftværker, og skaderne løber formentlig op i et tocifret millionbeløb i euro, oplyste selskabet i weekenden ifølge Dow Jones Newswire.

Det gør mandag ondt på aktien i energiselskabet, som på børsen i Frankfurt falder med 4,8 pct. til 28,76 euro.

RWE har i øvrigt selv besluttet at donere 1 mio. euro til nødhjælp i forbindelse med oversvømmelserne.

 

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs