EnergiWatch

Sjællandske forsyninger fusionerer serviceselskaberne for at redde sig selv

Næstveds NK Forsyning og Slagelses SK Forsyning indleder et tæt samarbejde, der ifølge sidstnævntes direktør er nødvendig for forsyningernes fortsatte virke.

"Hvis vi ikke laver et samarbejde, så vil vi ikke kunne bevare lokale forsyningsselskaber i Sydvestsjælland," siger Henrik Birch, adm. direktør i SK Forsyning. | Foto: SK Forsyning/PR

Byrådene i Næstved og Slagelse har netop godkendt, at kommunernes respektive forsyningsselskaber NK Forsyning og SK Forsyning kan samle deres servicepersonale i et nyt fælles selskab, og ifølge adm. direktør i SK Forsyning Henrik Birch er det nye samarbejde en nødvendighed for de to kommunale forsyningers overlevelse.

"Hvis vi ikke laver et samarbejde, så vil vi ikke kunne bevare lokale forsyningsselskaber i Sydvestsjælland," siger han til Sjællandske Nyheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs