EnergiWatch

Efter ny afgørelse nærmer sagerne mod Verdo sig en milliard

I strid med varmeforsyningsloven har Verdo Varme og Verdo Produktion over 18 år indberettet 447,8 mio. kr. for meget i anlægssummer, afgør Forsyningstilsynet.

Foto: Stine Rasmussen/ERH

Verdo har igen modtaget en påtale fra Forsyningstilsynet. Denne gang omhandler det Verdo Varme og Verdo Produktion, der har handlet i strid med varmeforsyningsloven ved at indberette for høje anlægssummer til Forsyningstilsynet.

Tilsynet slår fast, at Verdo Varme i perioden 2000-18 har opkrævet 345,3 mio. kr. for meget, mens Verdo Produktion i 2010-18 har overopkrævet 102,8 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs