Flex Wind vil fortsætte vækstrejse med BS Equity

Vindselskabet har valgt at sælge en del af virksomheden af til investeringsselskabet BS Equity.
Foto: PER FOLKVER
Foto: PER FOLKVER

To danske virksomheder slår sig sammen i jagten på endnu mere vækst. For at styrke Flex Wind har ejerne Jens Nygaard, Ingvar Jensen og Kamil Pawel Kuczynski valgt at sælge en del af Flex Wind til BS Equity.

"Dette er det perfekte match til Flex Wind. BS Equity har de samme værdier og ønsker at drive forretning på samme måde som vi hidtil har gjort. Jeg er meget tilfreds - og glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med den nye partner BS Equity," siger adm. dirketør Jens Nygaard.

Flex Wind har sit hovedkontor i Give, mens der er kontorer i både Polen, Brasilien og Argentina. Total Wind blev stiftet i 2003 og blev i stedet til Flex Wind i 2017.

Selskabet er startet af dem adm. direktør og tidligere Vestas-tekniker Jens Nygaard.

"Vi er stolte over at være en del af dette partnerskab med de nuværende ejere af Flex Wind. Vi er imponeret over den udvikling, som Flex Wind har været igennem de seneste år - og ikke mindst de kompetencer, der findes i hele organisationen. Med over hundrede års historie som et familieejet firma bag os, føler vi, at værdierne og kulturen i Flex Wind passer os godt. Vi ser frem til at være en del af Flex Wind-teamet og den spændende rejse, som Flex Wind og vindindustrien står over for," siger Søren Birn, adm. direktør fra Bagger-Sørensen Equity.

Tyskland accelererer sit sats på vindkraft

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs