EnergiWatch

Ewii lancerer kompetencecenter for opvarmning

Det skal være muligt for erhvervskunder at få al den nødvendige information og rådgivning om opvarmningsmuligheder et sted. Derfor lancerer Ewii nu et varmekompetencecenter.

Foto: PR / Ewii

Ewii vil samle rådgivning og information om danskernes opvarmningsmuligheder et sted, så forbrugerne hurtigt kan få svar på, hvor man kan få den bedste, grønne varme.

For i dag skal man søge information og rådgivning forskellige steder alt efter om det f.eks. er fjernvarme eller varmepumper, man ønsker at blive klogere på. Det samme gør sig gældende for overskudsvarme, der bliver håndteret af det lokale fjernvarmeselskab. Ydermere afhænger mulighederne også af, hvilken opvarmning man har i forvejen, og hvad der er tilgængeligt i området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs