EnergiWatch

Vattenfall udvider britisk forretning

Det svenske energiselskab vil give adgang til både det lange og kortsigtede marked for strøm til Good Energy gennem sit værktøj Energy Trader.

Foto: Vattenfall

Vattenfall slår sig sammen med den britiske elleverandør Good Energy. Aftalen går på, at Vattenfall giver adgang til det lange og det kortsigtede elmarked med sit værktøj Energy Trader. Det oplyser Vattenfall i en meddelelse.

Energy Trader er en handelsplatform for forsyningsselskaber, leverandører, industrielle virksomheder og energihandlere til lang og kortvarig engroshandel med elektricitet og gas.

”Dette er en vigtig aftale, der giver os bedre adgang til markedet og understøtter et grønnere net. Vattenfalls sofistikerede platform opererer i hele Europa og gør det lettere for vedvarende forhandlere at få mest muligt ud af en solrig eller blæsende dag. Vi er ivrige efter at arbejde med flere ligesindede virksomheder, der deler vores vision om en 100 pct. vedvarende fremtid,” siger Adam York, senior trading manager hos Good Energy.

Aftalen giver også Good Energy mulighed for at afbalancere sin vedvarende portefølje, da de ofte har overskydende vind- og solenergi til at sælge tilbage til nettet, lyder det.

Vattenfall og Ørsted ser muligheder i amerikanske klimamål

Vattenfall sælger et stykke med hollandsk havvind

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs