EnergiWatch

Fjernvarme Fyns ledelse fik bonus fra forlist salg

Adm. direktør i Fjernvarme Fyn, Jan Strømvig, og økonomidirektør Jan Kjeld Pedersen fik begge en bonus på knap 350.000 kr. i stay-on-bonus i forbindelse med det nu forliste salg af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn.

Fynsværket som stod i centrum for det nu forliste salg af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn. | Foto: PR / Dansk Fjernvarme

Salget af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn var det forgangne års stormfulde historie i forsyningssektoren, hvor bølgerne gik højt, indtil salget endegyldigt stødte på grund på et rev af lovmæssige uklarheder.

På trods af at Fjernvarme Fyn aldrig blev lagt til kaj hos Energi Fyn, er der dog stadig bølgeskvulp fra salget. For nyligt kunne onlinemediet Journalista nemlig på baggrund af en aktindsigt beskrive, at fjernvarmeselskabets adm. direktør, Jan Strømvig, og økonomidirektør, Jan Kjeld Pedersen, fik udbetalt lige knap 350.000 i såkaldt stay-on-bonus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs