EnergiWatch

Elselskab sælger garanteret vindfri strøm

Strøm fra vindmøller og producenter, der også har vindmøller, er forment adgang hos norsk elhandler, der belønner trofaste kunder med donationer til vindmodstandere. Vores måde at hjælpe med at kaste lys over udviklingen, siger direktør.

Foto: Thomas Borberg

I Danmark har elselskaberne adskillige produkter på hylderne, der klart slår fast, hvad der er det store salgsargument. Som f.eks. Goenergis Go' Vind, Jysk Energis Medejervind, SEF's FleksVind og Vindstrøm – der også er et produkt hos Elektron – Auras FastEl Vind og FleksEl Vind samt naturligvis Vindstøds løsninger FastVind, SpotVind, DanskVind og LokalVind.

I Norge har elselskabet Yetz Strøm også en produkt, der efterlader lige så lidt tvivl: Vindfri. En løsning, hvor kunderne i stedet garanteres, at strømmen ikke har koblinger til vindmøller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Olieprisens solide fremgang over ugen skrumper lidt

"Vi har højere priser lidt længere endnu, fordi der er et fundamentalt misforhold mellem udbud og efterspørgsel som konsekvens af bedringen i efterspørgslen, som vi ser i blandt andet USA," siger seniorøkonom ved Westpac Justin Smirk til Reuters.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs