EnergiWatch

Statkraft skynder til bedre vilkår for fremtidens brændstof

Hvis der for alvor skal fart på den grønne omstilling og skabes en solid værdikæde for grønne brændsler, skal der støtte og politiske tiltag til, lyder budskabet fra den norske energikæmpe.

Foto: Torbjörn Bergkvist / Statkraft

Mens det første kvartal af 2021 har vist sig som en ret så positiv tid for det norske energiselskab Statkraft, er der ikke tid til at hvile på laurbærrene, når man vil være foran.

Derfor ser Statkraft også frem mod de aftaler, der er kommet i hus i løbet af de seneste tre måneder, hvoraf en fylder særligt meget i hukommelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs