EnergiWatch

Rambøll tager første bid af milliardmarked for grøn omstilling af elnettet

Rambøll skal være totalrådgiver på renoveringen af tre transformerstationer som led i den omfattende milliardmodernisering, som det danske elnet skal gennemgå over de kommende 10-15 år for at understøtte den grønne omstilling.

Foto: Rambøll/PR

Rådgivningsgiganten Rambøll har vundet totalrådgivningen på moderniseringen af tre transformerstationer for Energinet, der ejer el-transmissionsnettet herhjemme.

Dermed spiser rådgiveren sig ind på et muligt milliardmarked af den omfattende modernisering og nygbygning af op mod 100 transformerstationer, som det danske elnet skal gennemgå over de kommende 10-15 år for at understøtte den grønne omstilling og imødekomme et drastisk stigende elforbrug.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs