EnergiWatch

SEF tabte store summer på elhandel i 2020

Finansiel elhandel var stærkt medvirkende til, at Fonden Sydfyns Elforsyning i 2020 fik et underskud på 90 mio. ud af en omsætning på 190 mio. kroner. "Det går op og ned, men alt tyder på, at vi bliver belønnet for at have is i maven," siger adm. direktør.

Foto: PR / SEF

I årsrapporten for 2019 kunne Fonden Sydfyns Elforsyning (SEF) sætte facit under et tilfredsstillende overskud på 28,16 mio. kr., men allerede dengang kunne selskabet se, hvordan grå og regnvåde skyer trak sig sammen over dem.

"Vi skrev allerede dengang, at vi kiggede ind i et 2020, som ville være præget af, at vinteren var meget varm og meget våd, hvilket fyldte de norske reservoirs og pressede strømprisen ned til et hidtil uset niveau over en længere periode. Samtidig kom corona oveni, hvilket fjernede en del strømforbrug og pressede strømprisen endnu længere ned, samtidig med det gav vores værdipapirer et ordentligt hak i tuden," siger adm. direktør for SEF, Anders Banke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Otovo henter ny global chef

Det norske solcelleselskab har ansat Pål Hauff Hvattum som chef for globale markeder. Hvattum kommer til Otovo fra en tilsvarende rolle i Adevinta.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs