EnergiWatch

Norlys laver nyt domicil ved Aalborg Havn

Norlys samler tre nordjyske lokationer i ét, der skal huse koncernens aktiviteter inden for den grønne værdikæde.

Foto: Nordlys PR

Fra første kvartal 2024 samler Norlys omtrent 700 medarbejdere i det nordjyske, der skal sidde under samme tag i nyt domicil ved Aalborg Havn. Det oplyser Norlys i en meddelelse.

"Med etableringen af vores nordjyske domicil understøtter vi ambitionen om ikke bare at bidrage til, men at være en del af den grønne omstilling. De nye rammer skaber betingelserne for, at vi kan idégenerere, udvikle og samarbejde os frem til stærke svar på de udfordringer, der ligger foran os. Det glæder mig utroligt meget, at vi på den måde kan cementere vores grønne mål og samtidig skabe virkelig gode rammer for vores kolleger," siger adm. direktør for Norlys, Niels Duedahl.

Det er langt fra tilfældigt, at den nye lokation bliver Aalborg. Godt samarbejde med kommunen og fokus på den grønne omstilling ligger til grunde for beslutningen om at flytte de mange medarbejdere ind på den nye adresse.

"Norlys har gennem mange år haft adresse i Aalborg, og som metropol og universitetsby har Aalborg virkelig noget at byde på. Desuden har vi allerede et rigtig godt samarbejde og et stort interessefællesskab omkring det grønne fokus med Aalborg Kommune," siger Niels Duedahl.

Udover medarbejdere fra de nuværende nordjyske arbejdspladser flytter også Norlys Energy Trading ind på adressen.

Norlys giver Dong-milliard tilbage til andelshaverne

Eniig får grønt lys til nordjysk udvidelse af forretningen

Kæmpefusion har kostet 709.000 andelshavere i energikæmpe dyrt 

 

Mere fra EnergiWatch

Brancheorganisationer hylder opgøret med hockeystaven

Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk Fjernvarme er glade for, at regeringens hockeystav er lagt tilbage på hylden med et ambitiøst delmål på en CO2-reduktion på 50-54 pct. i 2025. Nu skal rammevilkårerne komme på plads, så selskaberne kan trække i arbejdstøjet.

Arla vil vinde tovtrækkeri om andelshavernes biogas

Andelsselskabet Arla sætter jagten ind på at skaffe adgang til landmændenes oprindelsesgarantier fra biogasproduktion. Forsker vurderer, at det kan blive svært for producenterne at få biogasgarantierne på egne hænder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs