EnergiWatch

Vestas får grønt lys til aktiesplit på generalforsamling

Bestyrelsens hensigt er at gennemføre splittet i forholdet en til fem inden udgangen af første halvår.

Foto: vestas

Vestas har på en generalforsamling torsdag fået grønt lys til at gennemføre et aktiesplit, således at en enkelt aktie bliver til fem.

Det fremgår af referatet.

I første omgang er den pålydende værdi af aktien ændret fra 1 kr. til 0,01 kr. eller multipler heraf, men med det formål at gennemføre et split.

I indkaldelsen til generalforsamlingen fremgik det, at det er bestyrelsens hensigt at gennemføre splittet i forholdet en til fem inden udgangen af første halvår.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der også skiftet et enkelt medlem i bestyrelsen. Kentaro Hosomi blev valgt i stedet for Carsten Bjerg.

Sidste handelsdag for den gamle aktie blive den 26. april.

De nye aktier handles fra den 27. april.

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs