EnergiWatch

Vestas får grønt lys til aktiesplit på generalforsamling

Bestyrelsens hensigt er at gennemføre splittet i forholdet en til fem inden udgangen af første halvår.

Foto: vestas

Vestas har på en generalforsamling torsdag fået grønt lys til at gennemføre et aktiesplit, således at en enkelt aktie bliver til fem.

Det fremgår af referatet.

I første omgang er den pålydende værdi af aktien ændret fra 1 kr. til 0,01 kr. eller multipler heraf, men med det formål at gennemføre et split.

I indkaldelsen til generalforsamlingen fremgik det, at det er bestyrelsens hensigt at gennemføre splittet i forholdet en til fem inden udgangen af første halvår.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der også skiftet et enkelt medlem i bestyrelsen. Kentaro Hosomi blev valgt i stedet for Carsten Bjerg.

Sidste handelsdag for den gamle aktie blive den 26. april.

De nye aktier handles fra den 27. april.

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs