EnergiWatch

Fortum gør klar til salg af dansk elselskab

Det danske elselskab Barry har indtaget det franske marked og taget hul på et år, hvor virksomheden skal modnes til at være salgsklar.

Foto: PR Barry

I midten af februar trådte Barry efter et års forberedelse ind på det franske marked. Nu skal selskabet så bevise sig selv, inden til salg-skiltet officielt bliver sat på.

Forklaringen på det kommende salg skal findes hos det finske moderselskab, Fortum, der har lanceret en ny strategi. I den forbindelse har Fortum meldt ud, at selskabet har strategiske overvejelser omkring fremtiden for sin retail-forretning for i stedet at sætte produktionen i fokus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs