EnergiWatch

Norlys sender ledere på kursus i at forebygge og håndtere sexchikane

Interessen for lederkursur i at bekæmpe sexchikane er eksploderet, og hos tele- og energiselskabet Norlys opfordrer man alle sine ledere til at deltage.

Foto: Norlys

Siden efteråret er debatten om sexchikane på arbejdspladser blusset op, og tusindvis af ledere strømmer til kurser, der skal lære dem at håndtere og forebygge seksuelle krænkelser.

Ifølge Finans har 3000 ledere tilmeldt sig et kursus under fagorganisationen Lederne, og blandt andet tele- og energivirksomheden Norlys opfordrer alle sine ledere til at deltage.

"Vi skal i fællesskab have sat en stopper for sexchikane på det danske arbejdsmarked. Det kræver, at vi som virksomheder sikrer, at vores ledere har den nødvendige viden til at sikre en god kultur på arbejdspladsen og de rette værktøjer til at håndtere det på den rigtige måde, hvis der alligevel opstår konkrete sager," siger Niels Duedahl. adm. direktør i Norlys, til Finans.

Allerede i efteråret afholdt tele- og energiselskabet webinar for alle ledere og udarbejdede forskellige rammer for håndtering af eventuelel krænkelser.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch)

Norlys vil bruge millioner på bonus til ansatte

Norlys vil købe Viborgs elnet 

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs