EnergiWatch

Vestforbrænding tror på mere målrettet klimaindsats med C4-samarbejde

En fælles indsats vil give et langt større bidrag til Danmarks klimamål, lyder det fra Vestforbrændings direktør, der sammen med en række forsyningsgiganter tidligere på ugen præsenterede et storstilet samarbejde for CO2-fangst.

Foto: PR / Vestforbrænding

Planerne og samarbejdet om et konsortium for CO2-fangst, der skal indfange godt 3 mio. ton CO2 om året allerede fra 2030 og går under navnet C4-samarbejdet, vil gøre klimaindsatsen for forsyningssektoren "langt mere målrettet."

Sådan lyder det fra direktør i affaldsselskabet Vestforbrænding, Steen Neuchs, der sammen med forsyningsgiganterne ARC, Hofor, Argo og Biofos samt Veks, CTR og Copenhagen Malmö Port tidligere på ugen præsenterede planerne for samarbejdet, der mere specifikt har et mål om at kunne indfange omtrent 15 pct. af de knap 20 mio. ton CO2, Danmark samlet skal reducere sin årlige udledning med for at indfri 70 pct.-målet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk brintselskab får ny topchef

Elling Nygaard bliver topchef for norske Hydrogen Pro, mens Mårten Lunde træder af året efter børsnoteringen. I september åbnede selskabet sine første danske produktionsfaciliteter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs